Hvordan rydde opp i katalogene i Imageshop?


Dersom man velger filer i Imageshop uten å legge de til legges filene automatisk i din Katalog slik at de er tilgjengelig neste gang du logger deg på og klikker på "Last opp" i administrasjonen. Nå vil rutinene endres og det er viktig at du går gjennom filene som ligger i katalogen og legger de til eller sletter filer som ikke skal inn i bildebanken. 


Det gjør du slik:
- Gå til Admin 

- Klikk "Last opp" 


Alle filer som ligger under "Dra og slipp" området er filer som ligger i din katalog:

Legg inn informasjon i skjemaet til venstre og legg til filer som skal inn i bildebanken. For å slette filer kan du markere (eller klikke "velg alle" for å markere alle) og klikke "Slett valgte filer" nederst i skjemaet.  



Er det andre brukere som har filer liggende i katalogen? 

Du kan gå gjennom alle kataloger for å sjekke om det ligger filer som skal legges til / slettes. 


- Klikk på nedtrekksmenyen "katalog" øverst 

- Klikk på navnet til brukerne i listen for å se om det ligger filer i katalogene. 





Alle filer i katalogen flyttes til "Arkiv" 10.08.22


Fra og med 10.08.22 vil alle filer som ligger i katalogen og ikke er lagt til fjernes og flyttes til "Arkiv". Du vil få en ny knapp som heter "Arkiv" under "Last opp" helt nederst i skjemaet til venstre. Der kan du klikke deg inn for å slette / legge til filene i Imageshop. Arkivet er midlertidig og alle filer vil slettes permanent dersom de ikke har blitt lagt til i Imageshop innen 10.11.22



Endring i rutiner rundt "Katalog" fra 10.08.22


10.08.22 vil rutinene rundt "Katalog" under opplasting i administrasjonen endres. Filer som ligger i katalogen i mer enn 3 måneder uten at de har blitt lastet opp i Imageshop vil slettes automatisk.




Spørsmål?


Har du spørsmål eller trenger bistand fra oss? Kontakt oss på support@imageshop.no