Den beste måten å laste opp bilder er å laste opp en samling filer som har mange likheter og dermed skal tagges med mye av den samme informasjonen ved opplasting. Det kan typisk være en samling filer av en produkttype, fra et arrangement eller lignende. Dersom du skal laste opp videoer, lydfiler, PDF eller andre filtyper gjøres det på samme måte.

1. Gå inn i administrasjonen - admin5.imageshop.no. Dersom du er logget inn i brukergrensesnittet vil du finne en direkte lenke til admin i høyre hjørne.

2. Trykk på “Last Opp” knappen i venstre hjørne i administrasjonen

3. Dra filene du vil laste opp inn i boksen hvor det står “Dra filer hit” eller klikk på “legg til filer” knappen og last opp bildene.

4. Trykk på “Start opplasting” bildene vil da dukke opp under, med en thumbnail.

5. Legg på informasjon i feltene til venstre.

6. Du kan marker noen av bildene du vil ha den informasjonen på eller eventuelt klikk “velg alle” dersom du skal ha identisk informasjon på alle filene.

Les artikkel for å tagge bilder HER

7. Trykk på den blå “Legg til” knappen nederst. Bildene som er markert vil nå gå bort fra opplastingssiden og du vil sitte igjen med de andre bildene som ikke var markert. Nå kan du gjøre små endringer i skjemaet til venstre, markere neste bulk med bilder og laste de opp. Slik jobber du deg gjennom alle filene du skal laste opp.

8. Bildene er da publisert i din Imageshop.