Man kan enkelt lage nye brukere i administrasjonen.

1. Gå til admin - admin5.imageshop.no

2. Klikk på “Rediger” -> “Brukere”

3. Her får du en liste over alle brukere i løsningen, du kan klikke “eksporter” og få en liste i excel. Du kan også bruke fritekst feltet for å søke etter en spesiell bruker.

4. Trykk på “Legg til Bruker”.

5. Legg til Navn, bedrift, e-post og initialer.

6. Under "Innstillinger" kan du velge hvilken type bruker det skal være (se HER for forklaring på disse), hvilket språk som skal være standard og hvor mange bilder som skal vises på siden.

7. Nederst velger du hvilket grensesnitt personen skal ha tilgang til.

8. Kryss i boksen for “godkjent” dersom han/hun skal ha tilgang.

9. Klikk på “direkte nedlasting” dersom han/hun skal kunne laste ned et bilde direkte i front-end.

10. Trykk “lagre” og personen vil få en e-post hvor han/hun kan sette seg et passord, og vil få tilgang.