Dersom du ofte laster opp bilder som skal tagges med samme eller omtrent samme informasjon kan du lagre en ferdig utfylt mal.

1. Gå inn i admin - admin.imageshop.no

2. Trykk på “Rediger” -> “Maler”

3. Her kan du redigere og slette maler.

4. Trykk “Lag ny mal”

5. Fyll inn all informasjon i skjemaet til venstre som du ønsker at malen skal inneholde.

6. Trykk “Save template”

7. Når du laster opp bilder neste gang kan du finne malen din og tagge bildene med den. Istedenfor å fylle alt inn på nytt.

Du kan også lage maler når du  laster opp bilder

1. Last opp bilder på vanlig vis og legg inn taggeinformasjon i skjemaet til venstre.

2. Under "ny mal" skriver du inn et navn på malen som du enkelt kjenner igjen og trykker "Opprett ny mal"