Office integrasjon er en tilleggsmodul som gir deg mulighet til å hente bilder fra Imageshop direkte inn i Word eller PowerPoint. Dersom du er interessert i denne modulen, ta kontakt på support@imageshop.no

Legg til Imageshop:

1. Gå inn i Word / PowerPoint

2. Trykk “sett inn” og klikk deretter på “Skaff deg tillegg” ikonet

3. Søk “Imageshop” og klikk “legg til”

4. Da vil Imageshop bli lagt til slik at når du trykker på “sett inn” vil den ligge i høyre hjørne.

Kom i gang:

5. Trykk deg inn på Imageshop

6. Logg inn med ditt brukernavn og passord som du alltid bruker i bildebanken.

7. Husk å trykke “husk meg” slik at du slipper å logge inn hver gang.

8. Når du er logget inn vil du ha tilgang på alle bilder i bildebanken.

9. Bruk fritekst søkefeltet for å finne bildet du ønsker å bruke og klikk “søk”

10. Dersom du har tilgang på flere grensesnitt (internt og eksternt for eksempel) kan du velge det i rullegardinen under.

11. Når du har funnet bildet du vil bruke klikker du bare på det og det vil bli lastet inn i ditt word dokument eller powerpoint.