Dersom du har flere versjoner av et bilde kan du laste disse opp sammen istedenfor å ha flere bilder av samme motiv. Kanskje du har flere versjoner av samme logo for eksempel, da gjør du følgende:

1. Gå til admin - admin5.imageshop.no

2. Last først opp bildet i en av versjonene.

3. Trykk inn på bildet ved å trykke på info tegnet nede i høyre hjørne.

4. Trykk på “Legg til versjon” under bildet og trykk “Velg Filer”:

5. Trykk “Upload And Add As Attachments”

6. Du kan endre navn på versjonen ved å trykke på blyanten for å redigere. Dersom du har logo i ulike versjoner kan du kalle de "PNG" "JPG" EPS" osv.

6. Denne versjonen vil da legges til bildet og vil være et av valgene når du laster bildet ned i front-end.