I administrasjonen har du full oversikt over hvor mye plass som er brukt, hvor mye plass som er igjen. Du kan også se hvor mange bilder som er lastet opp og slettet.

1. Gå inn i admin - admin5.imageshop.no

2. Trykk på navnet ditt oppe i høyre hjørne -> “Konfigurasjon”

3. Velg "Abonnementsinfo

3. Her kan du se forbruket fra de to siste årene, hvor mye som er lagret i de forskjellige grensesnittene. Du får også en oversikt over hvor mange brukere det er og hvilke filtyper som er lastet opp.