Det er flere måter man kan søke og filtrere for å finne bildet man leter etter.

1. På forsiden:

- Skriv inn et ord i søkefeltet og trykk "enter" eller klikk på ikonet til høyre.

- Du vil da bli sendt direkte til en oversikt over alle bilder som matcher søket ditt.

2. På "hjem" skjermen:

- Gjør et søk i boksen for fritekst og trykk enter eller ikon for å søke.
- Du kan bruke "Kun hele ord" dersom du skal søke på 2 ord, da må filen inneholde begge ordene for å dukke opp i resultatet.
- Du kan bruke "Tøm søk" for å fjerne all filtrering.

- Trykk "filtrer søk" til venstre for å åpne panelet for kategorier og filter.

- Trykk på de kategoriene og filtrene du ønsker for å finne riktig bilde, du kan også kombinere filtrering med et søkeord.