Du kan laste ned en eller flere filer samtidig i Imageshop.

1. Last ned 1 bilde:

- Hold musepekeren over bildet du ønsker å laste ned.

- Trykk på det nederste ikonet til høyre på bildet "last ned fil"

- Velg hvilken versjon av bildet du ønsker å laste ned og trykk "Last ned"

- Bildet lastes ned på pcén din og legger seg automatisk i "nedlastinger".

- Klikk deg inn på bildet du ønsker å laste ned.

- Kryss av for versjonen du ønsker å laste ned til venstre for bildet.

- Trykk " last ned"

2. Last ned flere filer samtidig:

- Søk og finn filene du ønsker å laste ned.

- Trykk og dra bortover for å markere filene du vil laste ned.

- Trykk "last ned" til venstre på linjen nederst på siden.

- Velg hvilken versjon du ønsker filene i og trykk "last ned"

- Søk og finn filene du ønsker å laste ned.

- Trykk og dra bortover for å markere filene du vil laste ned.

- Trykk "+ Min nedlasting" til venstre på linjen nederst på siden.

- Søk og finn andre filer og gjenta til du har lagt alle filene du ønsker å laste ned til din nedlasting.

- Klikk inn på menypunktet "min nedlasting"

- Godkjenn betingelsene for bruk og klikk "fortsett"

- Her kan du laste ned / sende alle filene.