Du kan sende filer direkte uten mellomlagring fra Imageshop. Filer kan sendes til andre brukere i Imageshop eller eksterne personer uten brukertilgang. Han / hun du sender filer til vil motta en e-post med en lenke hvor alle filer kan lastes ned.

- Søk og finn filene du ønsker å sende.

- Trykk og dra bortover for å markere filene.

- Trykk "Send" til høyre på linjen nederst på siden.

- Fyll inn emne, e-post adresser du vil sende til, en kommentar og trykk "del nedlastingslenke"

- Søk og finn filene du ønsker å sende.

- Trykk og dra bortover for å markere filene du vil laste ned.

- Trykk "+ Min nedlasting" til venstre på linjen nederst på siden.

- Søk og finn andre filer og gjenta til du har lagt alle filene du ønsker å laste ned til din nedlasting.

- Klikk inn på menypunktet "min nedlasting"

- Godkjenn betingelsene for bruk og klikk "fortsett"

- Trykk "send alle"

- Skriv inn emne, e-post adresser du vil sende til, kommentar og trykk "del nedlastingslenke"