I Imageshop kan alle brukere abonnere på en kategori for å få varsling på e-post når det lastes opp nye filer som matcher søket man har lagret.

- Trykk "filtrer søk" for å få opp panelet til venstre med kategorier og fritekstsøk.

- Kryss av for kategorien du ønsker eller skriv inn søkeord i feltet øverst.

- Trykk "Lagre søk" nederst til venstre.

- Gi søket ditt et navn og kryss av for "Send varsel på e-post ved nye filer".

For å se alle dine lagrede søk, klikk inn på menypunktet "Lagrede søk"

- Klikk "søk" for å se alle bilder som matcher filtreringen.

- Du kan dele søket med en annen bruker ved å klikke "del søk" han / hun vil også få varsling ved nye filer.

- Du kan gi søket et nytt navn ved å klikke "endre navn"

- Du kan også slette søket når du ikke lenger trenger varsling, eller slå av varslingen ved å fjerne krysset under "send varsel på e-post ved nye filer".