Det er en rekke visningsalternativer i brukergrensesnittet.

- Trykk på "visningsalternativer" til høyre for å få opp panelet.

- Du kan velge å se bildene i en liten, medium eller stør størrelse øverst i panelet.

- Med kartvisning på vil du få opp et google maps kart. Du kan søke etter en spesifikk adresse i kartet eller zoome inn på et området. Bare bilder som er tagget i det området vil vise.

- Med "vis filtype" kan du se hvilken filtype som er tilgjengelig til nedlasting for hver fil, uten å klikke deg inn på hvert bilde.

- Med "Vis nøkkelinformasjon" og "vis detaljinformasjon" kan du se informasjon bildene er tagget med.