Dersom en standard bruker har lastet opp filer via brukergrensesnittet må disse godkjennes av en redaktør eller administrator. Front-end upload er en tilleggs-modul hvor alle typer brukere kan få mulighet til å laste opp uten administratorrettigheter. Ta kontakt med support@imageshop.no for mer informasjon om denne modulen.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

1. Gå til "Last opp" -> "Opplastinger". Der vil du se alle filer som venter på å bli godkjent.

2. For å sjekke om bildene har blitt lastet inn med god informasjon kan du bruke visningsalternativer i høyre hjørne og slå på "Vis nøkkelinformasjon" og "Vis detaljinformasjon"

3. Du kan redigere informasjonen på et bilde ved å klikke deg inn på bildet og trykke "Rediger siden" under "Redaktørseksjon"

4. Du kan godkjenne eller slette det ene bildet du er inne på under "Redaktørseksjonen"

Godkjenn / Slett flere bilder samtidig:

1. Gå til "Last opp" -> "Opplastinger"

2. Klikk på et bilde og dra musepekeren for å markere bildene du vil godkjenne (Du kan holde inne Ctrl og klikke på et bilde for å markere det).

3. Trykk "godkjenn" eller "slett". (Du kan trykke "Velg alle" for å godkjenne / slette alle bilder til godkjenning)
4. Kryss av for hvilken grensesnitt filene skal være tilgjengelig på og trykk "Godkjenn"
Bildene er nå publiser og vil være tilgjengelig på det / de grensesnittene du har krysset av for.