Sammenlignings-funksjonen kan være grei å bruke for å finne ut hvilket bilde du ønsker å laste ned. Du får samlet bildene på samme side med tagge-informasjon. Den er spesielt grei å bruke dersom bildene i utgangspunktet ligger langt fra hverandre i bildebanken.

- Finn bildene du vil sammenligne og trykk på ikonet for sammenligning på alle bildene:

- Du vil da få opp alle bildene på en grå linje nederst på siden.

- Klikk "Sammenligne i fullskjerm"

- Du får da opp alle bildene på en side, du kan klikke "Sammenligne med info" for å se hvilken informasjon som ligger på bildene.

- Alle bilder i Imageshop får en unik kode som du enkelt kan søke etter eller referere til. Den kan du søke på for å finne og laste ned ønsket bilde.