Beskjæring av bilder

Endret Wed, 22 Feb 2023 ved 03:31 PM

Med beskjæringsmodulen har du mulighet til å laste ned et utsnitt av bilde. Du kan bruke predefinerte beskjæringsprofiler eller manuelt skrive inn høyde x bredde. Dette er en tilleggsfunksjon, dersom du ønsker mer informasjon om pris kan du ta kontakt på support@imageshop.no

- Finn bildet du vil beskjære og klikk deg inn på bildet.

- Trykk på "beskjær" til høyre for bildet.

- Trykk på en av de forhåndsdefinerte cropping-profilene eller skriv inn riktig pixel størrelsene under "valgfri"

- Lag utsnittet der du ønsker på bildet og trykk "beskjær"

Den beskjærte versjonen vil bli lastet ned på din pc. Det vil ikke påvirke originalversjonen av bildet og det vil ikke ta av lagringsplassen.