Hvordan bruke Imageshop i PowerPoint og Word

Endret Mon, 28 Aug 2023 ved 02:04 PM

Søk og finn bilder du vil sette inn i presentasjonen eller dokumentet ditt og sett det rett inn, uten mellomlagring. Integrasjonen mot powerpoint og word er en modul som kan kjøpes. Har du spørsmål eller er interessert i denne funksjonen, ta kontakt med oss på support@imageshop.no

Slik legger du til Imageshop appen i Office programmet ditt:

Første gang du skal bruke Imageshop integrasjonen må du legge til appen i programmet ditt. Dette må bare gjøres en gang.

- Åpne en PowerPoint presentasjon eller et Word dokument.

- Klikk “Sett inn” og under "Tillegg" klikk “Skaff deg tillegg”

- I søkefeltet øverst til venstre, søk “Imageshop” og klikk “legg til”

- Da vil Imageshop bli lagt til slik at når du trykker på “sett inn” vil den ligge i høyre hjørne, klar til bruk.

Har dere Office 365? Da kan dere rulle ut dette pluginet til alle i bedriften / organisasjonen samtidig slik at ikke hver enkelt må legge det til manuelt.

Kom i gang:

- Klikk "Sett inn" - > "Åpne Imageshop" i høyre hjørne

- Logg inn med ditt brukernavn og passord som du alltid bruker i bildebanken. Husk å trykke “husk meg” slik at du slipper å logge inn hver gang. (Dersom dere har AD (single sign on) kan du også logge inn ved å klikke "Active Directory log in")

- Når du er logget inn vil du ha tilgang på alle bilder som din bruker har tilgang til. Dersom du har tilgang på flere grensesnitt (internt og eksternt for eksempel) kan du velge det i rullegardinen under.

- Bruk fritekst søkefeltet for å finne bildet du ønsker å bruke og klikk “søk”

- Når du har funnet bildet du vil bruke klikker du på det og det vil bli lastet inn i ditt Word dokument eller PowerPoint presentasjon. Du kan også se informasjon som beskrivelse, søkeord osv. ved å klikke på "i" ikonet nederst i høyre hjørne på bildet, velg "sett inn" for å sette inn bildet eller "avbryt" for å finne et annet bilde.

- Dersom bildet skal krediteres ved bruk vil du få opp en pop-up med informasjon om navn på fotograf etc.