Redigere profilmanual

Endret Fri, 13 Sep ved 12:19 PM

I denne artikkelen lærer du hvordan du redigerer profilmanualen i Imageshop slik at den er tilpasset behovene til din virksomhet og slik at merkevaren fremstår på best mulig måte.

Denne artikkelen har tre deler:

1. Introduksjon til redigeringsmodus

2. Hvordan legge til eller redigere et kapittel

3. Hvordan legge til ny toggle-seksjon

Introduksjon til redigeringsmodus

1. Når du er innlogget som adminbruker kan du klikke på "Redigeringsmodus" for å redigere profilmanualen.

2. I redigeringsmodus kan du gjøre endringer på de eksisterende kapitlene i profilmanualen (1) og legge til et nytt kapittel (2). Du kan også endre sorteringsrekkefølgen (3). Når du klikker på denne knappen dukker det opp et vindu der du kan endre rekkefølgen på kapitlene med drag-and-drop. Når du er ferdig å redigere profilmanualen kan du forlate redigeringsmodus ved å klikke på "Forlat redigeringsmodus" (4).

3. For hvert kapittel kan du gjøre flere ting. Du kan publisere og avpublisere (1) kapittelet, og du kan bestemme om det skal være offentlig eller privat (2). Kapitler som er offentlige vil være synlige for alle og vil være aktuelt hvis virksomheten ønsker en offentlig profilmanual. Private kapitler er vil kun være synlig for påloggede brukere. Du kan også slette kapitler (3) og redigere dem (4).

Hvordan legge til eller redigere et kapittel

Om man legger til et nytt kapittel eller redigerer et eksisterende kapittel så åpnes det samme vinduet.

1 A. Legge til nytt kapittel: Klikk på "Legg til kapittel" for å legge til et nytt kapittel.

1 B. Redigere kapittel: Klikk på redigeringssymbolet på et eksisterende kapittel.

2. I vinduet som åpnes må man skrive inn navn og legge til et cover bilde. For å endre et eksisterende cover-bilde, klikk på det eksisterende bildet og et nytt vindu åpnes der du kan velge bilde fra bildebanken. Når navn og bilde er lagt til eller endret, trykk på "Lagre".

Dersom du skal gjøre endringer på innholdet i kapittelet, trykk på "Gå til kapittel...". Merk at du kan også redigere innholdet i et kapittel ved å navigere til kapittelet i profilmanualen når du ikke er i redigeringsmodus og så klikke på knappen "Redigeringsmodus", slik som vist øverst i denne artikkelen. Når du klikker på redigeringsmodus vil du alltid kunne redigere den siden du var på da du trykket på knappen.

3 Når du redigerer et kapittel kan du redigere overskriften (1) og innholdet (2). Når du redigerer innholdet kan du også legge til bilder, video og dokumenter. Videoer må være lastet opp i Imageshop først.

Du kan også legge til en toggle-seksjon (3), noe du kan lese mere om lenger ned. Når du er ferdig med å redigere kan du endre innstillingene for kapitlet øverst på siden (4). Her lagrer du endringene, sletter kapitlet, avpubliserer eller publiserer, og bestemmer om kapittelet skal være privat eller offentlig. I kolonnen på venstre side kan du navigere mellom kapitler (5), og nederst på siden kan du navigere til neste kapittel (6).

Hvordan legge til ny toggle seksjon

En toggle-seksjon er en blokk med tekst og bilder som kan åpnes og lukkes når man klikker på den.

1. Når du redigerer et kapittel, klikk på "Legg til ny toggle-seksjon"

2. Når du lager en toggle-seksjon kan du redigere overskrift (1), innhold (2), og legge til logoer (3). Når du er ferdig å redigere kan du bestemme om toggle-seksjonen skal være private eller offentlig, publisere og sortere logoer øverst (4). Her kan du også slette toggle-seksjonen.