Du kan sende filer direkte uten mellomlagring fra Imageshop. Filer kan sendes til andre brukere i Imageshop eller eksterne personer uten brukertilgang. Han / hun du sender filer til vil motta en e-post med en lenke hvor alle filer kan lastes ned.

Det finnes to måter du kan sende filene på.

Alternativ 1:

1. Søk og finn filene du ønsker å sende.

2. Trykk og dra bortover for å markere filene.

3. Trykk "Send" til høyre på linjen nederst på siden.

4. Fyll inn emne, e-post adresser du vil sende til, en kommentar og trykk "del nedlastingslenke"

Alternativ 2:

1. Søk og finn filene du ønsker å sende.

2. Trykk og dra bortover for å markere filene du vil laste ned.

3. Trykk "+ Min nedlasting" til venstre på linjen nederst på siden.

4. Søk og finn andre filer og gjenta til du har lagt alle filene du ønsker å laste ned til din nedlasting.

5. Klikk inn på menypunktet "min nedlasting"

6. Godkjenn betingelsene for bruk og klikk "fortsett"

7. Trykk "send alle"

8. Skriv inn emne, e-post adresser du vil sende til, kommentar og trykk "del nedlastingslenke"