Hvordan godkjenne filer fra bidragsyter

Endret Fri, 15 Dec 2023 ved 09:33 AM

Dersom en standard bruker har lastet opp filer via brukergrensesnittet (Front end upload) må disse godkjennes av en redaktør eller administrator. Front-end upload er en tilleggs-modul hvor alle typer brukere kan få mulighet til å laste opp uten administratorrettigheter. Ta kontakt med support@imageshop.no for mer informasjon om denne modulen.

Du kan aktivere varsling på e-post slik at du får beskjed når en standard bruker har lastet opp filer som må godkjennes. Det gjøres i Admin (navnet ditt i høyre hjørne -> Innstillinger -> Redaktør).

- Gå til "Last opp" -> "Opplastinger". Der vil du se alle filer som venter på å bli godkjent. Under hver fil vil du se hvilken dato filen ble lastet opp og hvem som har lastet opp filen.

- Klikk deg inn på filene for å sjekke at det er god informasjon knyttet mot filen. Du kan redigere informasjonen ved å klikke "Rediger siden" under "Redaktørseksjon"

- Du kan godkjenne eller slette det ene bildet du er inne på under "Redaktørseksjonen"

Du kan på en effektiv måte etterse at det er knyttet god informasjon opp mot filene ved å bruke "Vis nøkkelinformasjon" og / eller "Vis detaljinformasjon" under "Visning" i høyre hjørne.

Godkjenn / Slett flere filer samtidig:

- Gå til "Last opp" -> "Opplastinger"

- Klikk på et bilde og dra musepekeren for å markere bildene du vil godkjenne (Du kan holde inne Ctrl og klikke på et bilde for å markere det).

- Trykk "godkjenn" eller "slett". (Du kan trykke "Velg alle" for å godkjenne / slette alle bilder til godkjenning)

- Kryss av for hvilken grensesnitt filene skal være tilgjengelig på og trykk "Godkjenn"

Bildene er nå publiser og vil være tilgjengelig på det / de grensesnittene du har krysset av for.