Opplasting til Imageshop fra mobil

Endret Tue, 12 Mar 2024 ved 12:21 PM

Du kan enkelt laste opp bilder direkte fra din mobil til Imageshop. Dersom du ønsker denne ekstra modulen for din bedrift, vennligst kontakt oss på support@imageshop.no

Installere mobil-opplasting på din mobil

Entra ID eller andre Active Directory tilbydere

I dette tilfellet vil en spesiell URL bli sendt til dere som skal brukes istedenfor mobileupload.imageshop.org i beskrivelsen under, og innlogging vil foregå i Entra ID eller med Active Directory tilbyderen.

Iphone:

- Åpne mobileupload.imageshop.org i Safari.

- Klikk på "Dele" ikonet i midten nederst på siden.

- Klikk "Legg til på Hjem-skjerm.
- Klikk "Legg til" i høyre hjørne (Du kan kalle snarveien det du ønsker).

- Snarveien blir lagt til som en hvilken som helst annen app på hjem-skjermen din.

Android:

- Åpne mobileupload.imageshop.org i Chrome.
- Klikk på de 3 prikkene øverst i høyre hjørne og klikk "Legg til hjem-skjerm"
- Velg et navn for snarveien og Chrome vil legge den til hjem-skjermen med andre apper.

Gi brukere tilgang til å bruke mobil-opplasting

Logg inn på admin5.imageshop.no

Velg "rediger" i menyen

Trykk på "brukere"

Velg bruker som du vil gi tilgang til appen

Helt neders på siden med informasjon om brukerene, finner du avkryssningsbokser for app. Her velger du hvilke grensesnitt brukeren skal ha mulighet til å kunne laste opp i.

Trykk "lagre"

Hvordan laste opp filer fra mobilen

Logg inn med ditt vanlige brukernavn og passord

Trykk på "Browse files"

Velg om du vil laste opp bilder fra telefonen eller ta et bilde med ditt kamera

Når du har valgt bildet du ønsker kommer du til en pool hvor du får oversikt over alle bildene du har valgt til upload

Trykk "continue"

Her kan du velge å enten laste opp direkte eller tage bildet før du laster opp til Imageshop.

Velg "Upload"

Nå er bildene dine lastet inn i Imageshop.