Be om samtykke / send album til flere personer samtidig

Endret Thu, 14 Dec 2023 ved 01:16 PM

I samtykkemodellen er det mulig å sende ut forespørsel om samtykke / sende ut album til flere personer samtidig. Dette er tidsbesparende dersom det skal innhentes samtykke fra flere personer samtidig. Under finner du en veileding på hvordan du kan gjøre dette.

Samtykkemodulen er en ekstramodul i Imageshop, og har en tilleggskostnad. Dersom du ønsker denne modulen kan du kontakte oss på support@imageshop.no.

Gå til personvern meny

Velg samtykkepersoner

Trykk på markert boks, som vist på bildet under.

Nå kan du markere de personene du ønsker å be om samtykke/sende album til. Etter at du har markert personene kan du trykke på "Be om samtykke" eller "send album". Da sender systemet ut melding til alle de markerte personene.