Dashboard

Endret Wed, 22 Feb 2023 ved 02:19 PM

I administrasjonen har du tilgang til "Dashboard" hvor du får en fullstendig oversikt over nøkkeltall baser på deres Imageshop.

Du kan blant annet se enkle rapporter på mest populære bilder og videoer, hvor mange nye brukere som er opprettet, hvem som har logget inn, hvor mye plass du har igjen i bildebanken og mye mer.

Hvor finner du dashboard:

Du kan velge å ha dashboard som standard skjerm når du logger inn i administrasjonen, det slår du på slik:

1. Trykk på navnet ditt i høyre hjørne.

2. Gå til "Min side"

3. Under "Innstillinger" krysser du av for "Dashboard som standard"

4. Trykk "Lagre" nederst på siden.

Du kan også enkelt finne dashboard i aministrasjonen uten å ha det som standard visning ved å klikke på ikonet øverst i høyre hjørne:

Bestem innhold i ditt dashboard:

Du velger selv hva du vil skal dukke opp i ditt dashboard slik:

1. Gå inn i dashboard.

2. Trykk "+ Ny dashlet" i høyre hjørne.

3. Trykk på rapportene du vil legge til eller fjerne

Blått = ligger i ditt dashboard Hvitt = ligger ikke i ditt dashboard

4. Ved hjelp av "drag and drop" på de ulike rapportene kan du velge hva som skal ligger øverst.