Gjenopprett filer som er slettet

Endret Fri, 17 Feb 2023 ved 09:21 AM

Når en fil slettes i Imageshop legges filen i en søppelkurv før filen slettes permanent automatisk etter 30 dager. Du har da mulighet til å gjenopprette filen dersom den har blitt slettet med en feil. Du kan også slette filen permanent. 


  1. Gå til administrasjonen
  2. Klikk "Rediger
  3. Velg "Slettede filer


Her har du full oversikt over alle filer som er slettet de siste 30 dagene. Slettede filer vil bruke av den totale lagringsplassen i basen inntil de er slettet permanent, det kan gjøres manuelt, eller blir gjort automatisk når de 30 dagene er utløpt. 


Du kan gjenopprette eller slette en enkelt fil ved å bruke ikonene i venstre og høyre hjørnet. 




Gjenopprett eller slett flere filer permanent ved å markere filene og bruk knappene øverst på siden. 




For å tømme hele papirkurven kan du klikke "Fjern alle slettede elementer permanent", da slettes alle filer i papirkurven permanent.

Var denne artikkelen nyttig?

Så bra!

Takk for din tilbakemelding

Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp

Takk for din tilbakemelding

Fortell oss hvordan vi kan forbedre denne artikkelen.

Velg minst én av grunnene
CAPTCHA-verifisering er obligatorisk.

Tilbakemeldingen er sendt inn

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen