Hvordan rette opp feilstavelser på flere bilder samtidig

Endret Fri, 15 Dec 2023 ved 04:45 PM

Du kan som administrator enkelt rette opp skrivefeil på tvers av flere bilder samtidig.

1. Gå til admin (admin5.imageshop.no)

2. Trykk på navnet ditt i høyre hjørne -> "Innstillinger"

3. Trykk "Feilstavelser"

4. Trykk "Legg til feilstavelse"

6. Dersom du har flere språk i løsningen - velg for hvilket språk du skal lage feilstavelsen

OBS: du må skrive ordet 100 % riktig inkludert om ordet inneholder store eller små bokstaver. Dersom skrivefeilen er lagt inn med stor og liten bokstav må du legge det inn som to unike skrivefeil for korreksjon.

7. Skriv inn feilstavelsen og korreksjonen

8. Trykk "Lagre"

Når feilstavelsen er lagt inn vil du få oversikt over antall filer som inneholder det ordet og du kan klikke "Korriger" for å rette det opp på alle filer.