Konfigurere Imageshop forside /grensesnitt

Endret Fri, 22 Mar 2024 ved 09:47 AM

Du kan tilpasse forsiden på hvert grensesnitt som du har i Imageshop, slik du ønsker og slik at det passer til din profil og nettsider. Det kan uansett også være greit at grensesnittene avviker noe fra hverandre. Du kan endre logo, favicon, evt bannerbilde og fargepalett som benyttes i den enkelte sidemalen.

Les mer om disse konfigureringene her:

Endre logo og banner

Endre tekst og navn på faner

Endre farger på knapper og meny

Du kan velge blant ulike maler:

For eks. denne malen (Riksteatret) med kategorier som inngangsport til søkesiden (https://riksteatretpublic.imageshop.no/)

Denne malen (Copenhagen Admiral Hotel) med bannerbilde og kategorier for navigering under (https://copenhagenadmiralhotel.imageshop.no/)

eller denne malen med bannerbilder og ulike album i bunn (https://deichman.imageshop.no/)

Hvilke kategorier skal synes på forsiden av grensesnittet:

Har du valgt å vise kategorier på forsiden, så kan du også bestemme hvilke kategorier som skal være synlige. Se informasjon  om hvordan du velger eller endrer kategorier her.

Slik velger og konfigurerer du forsidemal til grensesnittet:

1. Gå til "Innstillinger" ---> "Forsidemal"
  2. Velg grensesnitt som du vil konfigurere fra den øverste nedtrekksmenyen
  3. Velg type forsidemal (se forklaring til de ulike malene øverst på siden)
  4. Om du ønsker et grensesnitt uten forside, slår du på "Ikke vis forside"
  5. Velg fra hvilke kategoritrær du evt ønsker å vise kategorier
  6. Dersom din valgte sidemal gir mulighet til å vise nylig tillagte filer, så velg intervall du ønsker.
  7. Trykk lagre og for å se den oppdaterte malen, så velg gjerne å gå til "Publisering", slik du får forslag om.

Slik aktiverer du kategorier for forsiden din:

Når du konfigurerte grensesnittet i forrige avsnitt, valgte du hvilke kategoritrær du vill vise kategorier fra. Kun kategorier som har et bilde knyttet til seg vil synes. Bilder på kategori setter du i administrasjonen på "Rediger", "Kategorier". Les hvordan du gjør det her