To-trinns (to-faktor) innlogging

Endret Fri, 15 Dec 2023 ved 04:40 PM

Det er mulig å bruke autentiseringsapp (for eks. Google Authenticator eller Microsoft Authenticator) for to-trinns innlogging for forbedret sikkerhet ved pålogging til administrasjonen i Imageshop. Google Autentisering må installeres på telefonen, og er tilgjengelig for iOS eller Android.

1. Gå til admin

2. I menyen øverst til høyre trykker på rediger
  3. Velg brukere i menyen

4. Finn brukeren du ønsker å sette opp to-trinns innlogging til (du kan også søke på brukere øverst til venstre)

5. Trykk rediger på personen du ønsker å sette opp to-trinns innlogging for

6. Under innstillinger, kryss av for to-trinns innlogging

7. Følg veiledning som du får opp ved å krysse av for to-trinns innlogging

8. Trykk lagre nederst på siden

9. Ved neste pålogging vil brukeren bli spurt om en autentiseringskode etter at brukernavn og passord er oppgitt. Bruk påloggingskoden i Google Autentikator for å logge på.