Egendefinerte felter i Imageshop

Endret Fri, 15 Dec 2023 ved 04:43 PM

Du kan enkelt lage nye felter i Imageshop for informasjon som filer skal tagges med. Dette er nyttig dersom din bedrift har spesiell informasjon som går utover standard felter som finnes i Imageshop (navn, beskrivelse, kopirettigheter, kreditering og nøkkelord).

1. Gå inn i administrasjonen (admin5.imageshop.no)

2. Trykk på navnet ditt i høyre hjørne og velg "Innstillinger"

3. Trykk "Tilpassede felt"

4. Trykk "Opprett nytt felt"

5. Fyll inn navnet på det nye feltet.

6. Du kan velge om informasjonen i dette feltet skal være søkbart med av og på knappen

7. Til venstre velger du hvilke grensesnitt feltet skal være synlig.

8. Trykk "Lagre" du kan nå tagge bilder med det nye feltet.